Dutch
Volg ons op:

Eigenschappen

Ideaal voor specifieke toepassingen en ultrasone procedures. Biedt uitstekende draagbaarheid als touch pad, bureau of kar gebaseerde diagnostische echografie scanner. 

Visualisatie is het essentiële middel om een accurate medische behandeling te realiseren. Piloter richt zich op het oplossen van de kern eisen van de gebruiker, het oplossen van het probleem van visualisatie door een doorbraak in beeldweergave, gebruikersgemak en beeldkwaliteit.

Piloter is gebouwd op het holo platform, dat 64-Beam processing heeft en behaalt tot 5000 frames per seconde. Samen met beeld fijnafstelling volgens MSK en pijnmanagement presets, kan Piloter niet alleen het algehele beeld in het beste detail laten zien, maar ook de weergave van botten, spieren en zenuwen benadrukken. Een ongeëvenaarde beeldkwaliteit voor een zeer schappelijke prijs.

WiNeedle intelligente naald visualisatie technologie:

Het meest uitdagende werk tijdens de procedure is altijd het onderscheiden van de naald uit weefsel. Piloter antwoordt dit door een zeer intelligente wiNeedle-functie te bieden. wiNeedle herkent automatisch de naald, stuurt vervolgens de ultrasone straal loodrecht op de naald en verbetert het beeld van de naald op het scherm.

Geniaal ontwerp:

Piloter, in een extreem lichtgewicht koffer, uitgerust met een slimme kar, kan overal bij u zijn, en zorgt ervoor dat elk gekwalificeerd examen en elke procedure veilig en efficiënt is.

Transducers:

Een breed scala van transducers dekt een volledig scala aan algemene toepassingen, van grote patiënten tot aan pediatrie. Een innovatief ontwerp biedt gebruikers de beste ervaring en nauwkeurigheid. Smart-Design knop aan beide zijden van de sonde, laat de gebruiker gemakkelijk communiceren met het Piloter systeem.

Hockey Stick probe:

Een speciale sonde voor kleine en oppervlakkige gewrichten, met een zeer hoge frequentie en lichtgewicht ontwerp. Het is een perfecte tool voor uitstekende detail Imaging en in staat om te worden gebruikt in een beperkte ruimte.

Specificaties Piloter

• Tablet gebaseerd, lichtgewicht systeem slechts 2 kg met batterij.
• 13,3-inch aanraakscherm, horizontaal of verticaal display, in hoogte verstelbaar.
• SSD-technologie maakt het mogelijk om het systeem binnen 30 seconden op te starten.
• Een speciale op maat gemaakte verrijdbare reiskoffer
• Trolley volledig verstelbaar, met grote wielen, voor soepel en veilig transport.
• Holo echografie platform biedt een cutting-edge 64-Beam Imaging. 
• Presets voor MSU (Musculo Skeletal Ultrasound)
• WiFi, USB poorten en HDMi aansluiting

VOORDEELPRIJS

WiSonic Piloter :

Hoofdeenheid met batterij en reiskoffer             
Hoogfrequente lineaire array transducer L10-5 (38mm) 
G60 mobiele trolley                         
Incompany training en knoppenuitleg            

Voordeelprijs:  € 9.950,- inclusief BTW 
 

Gallery